fotobehang eigen foto

Resultaten voor fotobehang eigen foto

Suspended Domain.
Wanddecoratie zelf maken met je foto's HEMA.
alle wanddecoratie met eigen foto. nu 2e halve prijs actiecode WAND18. thuis en op tafel. foto op tas en textiel. alle fotocadeaus met eigen foto. nu 20% korting actiecode FTCADEAU17. direct een kaartje versturen. maak een eigen uitnodiging voor jouw feest.
Fotobehang vergelijk fotobehang bedrijven.
Je kunt zelf het formaat van jouw fotobehang bepalen. De service is erg betrouwbaar. Er is snelle levering. Bij Muurmode is er ruime keuze uit fotobehang. Je kunt ook je eigen foto op behang. Voor het fotobehang bij Muurmode kun je uit twee soorten materiaal kiezen. Het fotobehang is gepersonaliseerd. Er is snelle levering. Bigfreddy heeft perfecte kwaliteit afdrukken. Er is keuze uit standaard motieven. Jouw eigen fotobehang wordt geprint met waterbestendige kleuren. Het hoogwaardige vliesbehang van Bigfreddy is afneembaar. Elke formaat is mogelijk. Er is 5 jaar garantie. De verzendtijd is binnen 8 werkdagen. Defotobehangsite heeft ruim 30 miljoen fotos voor jouw behang. Ze onderscheiden 4 kwaliteiten fotobehang. Een eigen foto is bij dit bedrijf ook mogelijk.
Fotobehang zelf ontwerpen Praxis.
Hierbij heb je de keuze uit meer dan 200 afbeeldingen verdeeld over verschillende categorieën. Stap 2 Foto bewerken. Vul de gewenste afmetingen voor jouw fotobehang in. Daarnaast kan je de foto bewerken bij Kleur en Afbeeldingbeheer. De foto kan onder andere zwart/wit sepia en gespiegeld weergegeven worden. Vervolgens kan je het behang bekijken op een voorbeeldmuur. Stap 3 Overzicht en afronden. Controleer de foto eigenschappen en bestel eventueel bijbehorend behanglijm mee. Eventuele korting wordt hier verrekend. Deze korting wordt alleen verrekend over het fotobehang en niet over de lijm en verzendkosten. Stap 5 Gegevens en betalen. Vul je gegevens in en rond de betaling direct af via iDeal.
dimago Je eigen fotobehang.
Maak behang van je eigen foto! Ontwerp in een handomdraai je eigen behangwand. Ga nu naar je eigen fotobehang en upload je eigen foto. Wij maken behang van goede kwaliteit namelijk vliesbehang. Vliesbehang is makkelijk te verwerken. De wand insmeren met lijm en eenvoudig de fotowand aanbrengen op de muur.
Fotobehang kopen en prijzen vergelijken Goedkoopste fotobehang fotoposter foto muurposter.
Hieronder geven we je een aantal tips waar je op moet letten bij het bestellen van interieurstickers muurstickers of fotobehang. Eigen foto of standaard foto. Een eigen foto is erg speciaal om als behang aan de muur te hebben hangen. Het is wel belangrijk dat de foto past in de desbetreffende kamer. Een foto in het klein kan er in het groot heel anders uitzien. Over het algemeen werkt een onderwerp als een landschap of een grote boom goed. Dit komt doordat het een herkenbaar voorwerp is dat de ruimte groter laat lijken. Standaard fotos zijn over het algemeen hierop van tevoren geselecteerd.
Laat je foto op behang drukken Uw eigen foto op de muur.
Laat je foto op behang drukken Uw eigen foto op de muur. Laat je eigen foto op behang drukken! Binnen 3 stappen je eigen foto op behang met de fotobehang tool van Behang.nu. ZOEK JE MOOISTE FOTO! Je hebt vast een prachtige vakantie foto of een andere favoriet! MATEN INVOEREN EN UPLOADEN! Vul de maten in van je muur waarop de foto moet komen en upload je foto! Neem altijd 5 10 speling. BINNEN 5 DAGEN IN HUIS! Vervolgens gaan wij je foto printen op vliesbehang en sturen het naar je op! Bestel hier je mooiste foto op behang. Een eigen foto op behang heeft veel voordelen. Je kunt je kamer personaliseren.
Fotobehang op maat Naadloos Fotobehang uit één vel 123fotobehang.
Naadloos fotobehang op maat van 123fotobehang. Fotobehang op maat is leverbaar tot 50 meter breed en 5 meter hoog volledig uit één vel. Kies voor naadloos fotobehang en creëer een sfeervolle omgeving in je woning of op het werk. Maak gebruik van een eigen foto op behang en wij leveren deze als naadloos fotobehang op maat voor thuis in de woonkamer of als wanddecoratie op het werk voor een relaxte kantoorruimte. Mocht je nog geen geschikte foto hebben gevonden helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte foto.

Contacteer ons